Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα με τις τρεις γυναίκες στον Έβρο

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα με τις τρεις γυναίκες στον Έβρο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα σχετικά με την άγρια δολοφονία των τριών γυναικών που βρέθηκαν μαχαιρωμένες χθες, Τετάρτη, στο Παγγί Διδυμότειχου στον Έβρο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το πρώτο θύμα είναι ηλικίας από 15 έως 20 ετών, το δεύτερο ηλικίας από 18 έως 25 και το τρίτο από 20 έως 30 ετών.

Τα τρία θύματα είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια, που εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι τρεις γυναίκες φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ο ιατροδικαστής έκρινε πως ο θάνατός τους προήλθε πριν από τρεις έως πέντε ημέρες.

Οι δύο από τις τρεις γυναίκες βρέθηκαν δεμένες στα χέρια και στα πόδια, ενώ η γυναίκα που ήταν από 20 έως 30 ετών βρέθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από τις άλλες δύο και ήταν αυτή που δέχθηκε τις περισσότερες μαχαιριές, ενδεχομένως γιατί έδωσε μάχη με το δολοφόνο της ή πήγε να ξεφύγει.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι για άγνωστο λόγο οι άτυχες γυναίκες να ήρθαν σε αντιπαράθεση με το λαθροδιακινητή τους, ο οποίος τις έφερνε στην Ελλάδα.

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τρεις γυναίκες να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση του τριπλού φονικού συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή