Συνελήφθη 34χρονος την ώρα που παραλάμβανε δέμα με ναρκωτικά

Συνελήφθη 34χρονος την ώρα που παραλάμβανε δέμα με ναρκωτικά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από τρία κιλά κοκαΐνης ταξίδευαν από Βρυξέλλες με τελικό προορισμό τη χώρα μας, σε ταχυδρομικό δέμα, υπόθεση για την οποία συνελήφθη ένας 34χρονος.

Ειδικότερα μετά από συνεργασία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών – Όπλων & λοιπών ελεγχομένων προϊόντων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Αττικής της Ειδικής Γραμματείας του ΣΔΟΕ με τις Βελγικές Τελωνειακές Αρχές και με το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών-Εθνική Μονάδα Πληροφοριών, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση ελεγχόμενης μεταφοράς ταχυδρομικού δέματος, κατόπιν σχετικής έγκρισης της κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, το οποίο προερχόταν από Βρυξέλλες με τελικό προορισμό την χώρα μας και το οποίο περιείχε περισσότερα των 3 κιλών κοκαΐνης.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα, εμφανίστηκε σε τοπικό κατάστημα διανομής δεμάτων των ΕΛ.ΤΑ 34χρονος ημεδαπός ο οποίος ζήτησε να παραλάβει το συγκεκριμένο ταχυδρομικό δέμα, το οποίο στο εσωτερικό του έφερε την κοκαΐνη, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας με στοιχεία κατόχου τα αναγραφόμενα επί του δέματος ως στοιχεία παραλήπτη.

Στη συνέχεια, μετά την παραλαβή του, υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υπηρεσίας επενέβησαν ακινητοποιώντας τον, προχωρώντας παράλληλα στη σύλληψη του.

Παράλληλα από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος ημεδαπός σε προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε παραλάβει τουλάχιστον άλλο ένα ταχυδρομικό δέμα με επακριβώς ίδια στοιχεία χρησιμοποιώντας το ίδιο πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Τέλος, Ο συλληφθείς μετά της σχηματισθείσας δικογραφίας οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Αθηνών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή