Αρχίζει την Παρασκευή το 28ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δίκαιου

Αρχίζει την Παρασκευή το 28ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δίκαιου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων (www.syneemp.gr) διοργανώνει το 28ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δίκαιου στο ξενοδοχείο «Porto Rio» (στο Ρίο της Αχαϊας) την 19η, 20η και 21η Οκτωβρίου 2018 με θέμα: «Οι Αναμορφώσεις του Εταιρικού Δικαίου 2018-2019». 

O Σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων είναι επιστημονικό σωματείο με έδρα την Αθήνα, που συστήθηκε το έτος 1975 και αριθμεί σήμερα άνω των χιλίων (1.000) μελών πανελληνίως, η πλειονότητα των οποίων είναι Δικηγόροι, Πανεπιστημιακοί και Δικαστικοί Λειτουργοί.

Ο Σύνδεσμος είχε και διατηρεί σημαντική δραστηριότητα στην επεξεργασία θεμάτων Εμπορικού Δικαίου με τη διοργάνωση κατ’ έτος πανελληνίου Συνεδρίου Εμπορικού Δικαίου σε διαφορετική κάθε φορά πόλη της Ελλάδας με πολυπληθή συμμετοχή διακεκριμένων νομικών καθώς και επιστημονικών ημερίδων και συζητήσεων (δύο κατ’ έτος τουλάχιστον), για τα επίκαιρα κάθε φορά ζητήματα Εμπορικού Δικαίου, που εισηγούνται επιφανείς και αναγνωρισμένοι νομικοί καθώς και εβδομαδιαίων επιστημονικών συναντήσεων των μελών του, κατά τις οποίες λαμβάνει χώρα συζήτηση ζητημάτων του Εμπορικού Δικαίου, ιδιαιτέρου θεωρητικού και πρακτικού ενδιαφέροντος. Η ανταπόκριση και συμβολή του επιστημονικού κόσμου στο έργο του Συνδέσμου είναι ουσιαστική και πολυπληθής.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου με τις εισηγήσεις των ομιλητών και ομιλητριών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή