Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Τετάρτη

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Τετάρτη

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που θα είναι τοπικά έντονα αλλά σταδιακά μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν σημαντικά περιμένουμε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά όπου νωρίς το πρωί ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 24 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση, ενώ τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις 7 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ με ενίσχυση από τις βραδινές ώρες σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ και σταδιακή ενίσχυση από τις απογευματινές ώρες στα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διαλυθούν. Πριν το ξημέρωμα πάντως υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ και σταδιακή ενίσχυση στα επίπεδα των 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή