ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη μοτοσικλέτας με «ύποπτο» παρελθόν στην Κηφισιά

Καταδίωξη μοτοσικλέτας με «ύποπτο» παρελθόν στην Κηφισιά

«Κινηματογραφική» καταδίωξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι, και επέλεξαν να τους ελέγξουν.

Στις 16:45 οι δύο αναβάτες δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών, αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μηχανή και συνέλαβαν τους δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών, στην πλατεία Πλαστήρα στην Κηφισιά.

Οι δύο άνδρες είναι σεσημασμένοι για ληστείες και κλοπές, ενώ ο αριθμός κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας είχε καταχωρηθεί στο αρχείο της ΕΛ.ΑΣ, καθώς στο πλαίσιο έρευνας που έκανε η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, η μηχανή είχε συσχετιστεί με υποθέσεις αρπαγής τσαντών από σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, τους προηγούμενους μήνες, η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είχε εντοπιστεί να κυκλοφορεί ύποπτα κοντά σε κατοικία οικονομικού παράγοντα στην Κηφισιά.

Τότε, τα μέλη της ασφάλειάς του οικονομικού παράγοντα είχαν προσπαθήσει να προχωρήσουνε σε έλεγχο, χωρίς να τα καταφέρουν.