Ηλιοφάνεια με πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη

Ηλιοφάνεια με πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, θυελλώδεις βοριάδες κυρίως στο Αιγαίο και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018.

Νεφώσεις θα υπάρχουν στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και κυρίως στα ορεινά και τα βόρεια τμήματα της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 13 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 17, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 18 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 22, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 10 έως 17 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων, όπου σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς εντάσεων 7-8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα ανοικτά βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και έντονη ψύχρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και έντονη ψύχρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 6 έως 7 και πιθανόν πρόσκαιρα 8 μποφόρ, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή