ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στις μετακινήσεις με μετρό από και προς αεροδρόμιο

allages-stis-metakiniseis-me-metro-apo-kai-pros-aerodromio-2280709

Αλλαγές στο δρομολόγιο του μετρό από Σύνταγμα προς αεροδρόμιο τίθενται σε εφαρμογή από την 1η Νοεμβρίου.

Οπως ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. από τον επόμενο μήνα οι συρμοί της «μπλε γραμμής» δεν θα φτάνουν μέχρι το αεροδρόμιο και τελευταία στάση θα είναι ο σταθμός «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Οσοι έχουν κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει αναγκαστικά να αποβιβάζονται στον παραπάνω σταθμό και να παίρνουν άλλο συρμό που θα πηγαίνει στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.

«Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας".

Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας", όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό. Παράλληλα οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας" σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ».