Πέντε λεπτά επετράπη η εξέταση της σορού του Κατσίφα από τον Έλληνα ιατροδικαστή (βίντεο)

Πέντε λεπτά επετράπη η εξέταση της σορού του Κατσίφα από τον Έλληνα ιατροδικαστή (βίντεο)

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος έχασε τη ζωή του από αστυνομικά πυρά το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, ενημέρωσε τα ΜΜΕ για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία κράτησε 5 λεπτά.

«Ναι, μας επετράπη για ένα πεντάλεπτο, να κάνουμε μία επιστασία επί της σορού. Τον πρώτο λόγο φυσικά τον είχε ο κ. Βουγιουκλάκης. Είδαμε δύο διαμπερή τραύματα στην περιοχή της καρδιάς και κανένα άλλο πλήγμα που να είναι αξιόλογο», δήλωσε αρχικά ο κ. Γιοβανόπουλος και συνέχισε:

«Με τις κουβέντες που κάναμε αντιληφθήκαμε ότι σίγουρα δεν υπήρχε εξ' επαφής πυροβολισμός ωστόσο τα τραύματα που φέρει στην πλάτη και στο στήθος η σορός έχουν ήδη συρραφεί οπότε δεν υπάρχει και κατά την άποψή μας, κανένα νόημα περεταίρω έρευνας γιατί όποια στοιχεία και να υπήρχαν δεν υπάρχουν πια γιατί έχουν συρραφεί. Έχει πλυθεί το πτώμα».

«Αν μη τι άλλο, αιφνιδίως μας επετράπη να δούμε το πτώμα για 5 λεπτά. Ο ιατροδικαστής δεν έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε», πρόσθεσε.

Η σορός μεταφέρθηκε χθες το βράδυ από το Αργυρόκαστρο στην Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία στα Τίρανα.

Δείτε το βίντεο:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή