Στην Αλβανία αξιωματικός της Αστυνομίας για να συμμετάσχει στις έρευνες για τον θάνατο Κατσίφα

Στην Αλβανία αξιωματικός της Αστυνομίας για να συμμετάσχει στις έρευνες για τον θάνατο Κατσίφα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας θα μεταβεί, σήμερα στην Αλβανία, όπως συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας.

Ο Έλληνας αξιωματικός θα συνεργαστεί με την αλβανική αστυνομία προκειμένου να λάβει όλες τις πληροφορίες που διαθέτει σχετικά με την έρευνα γύρω από τις περιστάσεις του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα την 28η Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εκλήθη από τις εισαγγελικές αρχές των Τιράνων ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για ενημέρωση και προκειμένου να υποβάλλει ο ίδιος το αίτημα για παράδοση της σορού του παιδιού του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ενημερώνοντας τα ΜΜΕ για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία κράτησε μόλις 5 λεπτά είχε δηλώσει. «Ναι, μας επετράπη για ένα πεντάλεπτο, να κάνουμε μία επιστασία επί της σορού. Τον πρώτο λόγο φυσικά τον είχε ο κ. Βουγιουκλάκης. Είδαμε δύο διαμπερή τραύματα στην περιοχή της καρδιάς και κανένα άλλο πλήγμα που να είναι αξιόλογο».

Συνέχισε λέγοντας πως «με τις κουβέντες που κάναμε αντιληφθήκαμε ότι σίγουρα δεν υπήρχε εξ' επαφής πυροβολισμός ωστόσο τα τραύματα που φέρει στην πλάτη και στο στήθος η σορός έχουν ήδη συρραφεί οπότε δεν υπάρχει και κατά την άποψή μας, κανένα νόημα περεταίρω έρευνας γιατί όποια στοιχεία και να υπήρχαν δεν υπάρχουν πια γιατί έχουν συρραφεί. Έχει πλυθεί το πτώμα». «Αν μη τι άλλο, αιφνιδίως μας επετράπη να δούμε το πτώμα για 5 λεπτά. Ο ιατροδικαστής δεν έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή