Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης

Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες ενδεικτικές του σκηνικού καταστροφής που έχουν προκληθεί το τελευταίο διάστημα στα πανεπιστήμια κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας. 

«Είμαστε με τον καθηγητή και όχι με το βαποράκι. Είμαστε με τον μαγαζάτορα και όχι με τον κουκουλοφόρο. Είμαστε με τη νομιμότητα. Είμαστε με την κανονικότητα. Είμαστε με όλους αυτούς -και είναι πάρα πολλοί όλοι αυτοί που σας καταγγέλλουν- που λένε ως εδώ! Δεν πάει άλλο! Φτάνει πια! Αξίζουμε καλύτερα από αυτή τη ντροπή κ. Τσίπρα.

Θα σας δείξω ορισμένες φωτογραφίες, είναι από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τις καταθέτω στα πρακτικά. Μια εικόνα χίλιες λέξεις κ. Τσίπρα. Είναι αυτή εικόνα πανεπιστημίου; Είστε υπερήφανος που είστε πρωθυπουργός μιας χώρας που έχει αφήσει τα δημόσια πανεπιστήμια σε αυτή την κατάντια κ. Τσίπρα; Και επιμένετε να ισχυρίζεστε ότι το ζήτημα αυτό αφορά λίγους, ότι δήθεν αυτά τα οποία σας λέμε είναι μια ακροδεξιά ατζέντα;

Φαντάζομαι τα ίδια θα ακούσουμε και σήμερα. To θέμα αυτό αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, τον απλό φοιτητή ο οποίος έχει μοχθήσει για να μπει στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τον καθηγητή ο οποίος θέλει να προσφέρει και σήμερα  αισθάνεται ότι εκβιάζεται και τρομοκρατείται από συμμορίες που έχουν καταλάβει τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα», είπε στο συγκεκριμένο σημείο της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης καταθέτοντας τις φωτογραφίες.

Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης-1
Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης-2
Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης-3
Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης-4
Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης-5
Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης-6
Φωτογραφίες από καταστροφές σε πανεπιστήμια κατέθεσε στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης-7

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή