ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από σύνδεσμο της ΑΕΚ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από σύνδεσμο της ΑΕΚ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Επεισοδία μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναικού έλαβαν χώρα έξω από σύνδεσμο της ΑΕΚ, στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας, κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, ομάδα 150 ατόμων, αποτελούμενη από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ, οι οποίοι έχουν έρθει στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας τους με την «Ένωση», παρακολούθησε την προπόνηση της ολλανδικής ομάδας στο Ο.Α.Κ.Α.

Κατά την επιστροφή τους από το γήπεδο, κατέβηκαν στο σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια και στη συνέχεια άρχισαν να ανηφορίζουν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Καθώς ανέβαιναν πεζοί την Αλεξάνδρας, κοντά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην περιοχή, τους περίμεναν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν, διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τέλος στη συμπλοκή των οπαδών έδωσε η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ. 

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν σημειωθεί προσαγωγές ή συλλήψεις, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν διαφύγει στο Πεδίον του Άρεως και τους οπαδούς της ΑΕΚ στην περιοχή των Εξαρχείων.