Νέα κλοπή στο ΑΧΕΠΑ – Αφύλακτο το νοσοκομείο καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Νέα κλοπή στο ΑΧΕΠΑ – Αφύλακτο το νοσοκομείο καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nέα ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σύμφωνα με όσα καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Ας σημειωθεί ότι αυτή η φορά δεν είναι η πρώτη που το νοσοκομείο γίνεται στόχος ληστών. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, τα κρούσματα κλοπών έχουν πολλαπλασιαστεί με τους εργαζόμενους να απευθύνουν έκκληση προς την Πολιτεία.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους, η αστυνομία έφθασε «κατόπιν εορτής»ε νώ τονίζουν πως στόχος των ληστών έγιναν και οι ασθενείς από τους οποίους απέσπασαν κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά σήμερα τα ξημερώματα το ΑΧΕΠΑ στο στόχαστρο ληστών!!! «Ξέφραγο αμπέλι!!!»

Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα. Έκαναν άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Τους αντιλήφθηκε μια καθαρίστρια, η μοναδική που υπήρχε στο κτίριο εκείνη την ώρα. Ειδοποίησε την εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!!

Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή