Δέσμευση ακινήτων για τη Folli Follie

Δέσμευση ακινήτων για τη Folli Follie

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δέσμευση των ακινήτων ιδιοκτησίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie  αλλά και των ακινήτων της εταιρείας, προχώρησε η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δια της επικεφαλής της Αρχής Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Άννας Ζαίρη.

Η σχετική δέσμευση ισχύει μέχρι την ανατροπή της με κάποια δικαστική απόφαση στο μέλλον, ενώ ήδη έχουν δεσμευθεί και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες των φυσικών προσώπων της εταιρείας που βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα.

Για την υπόθεση της Folli Follie βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα, την οποία διενεργεί ο οικονομικός εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης στο πλαίσιο της οποίας έχουν ήδη κληθεί σε εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της εταιρείας και ο εισαγγελέας βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των επιχειρημάτων τους πριν προβεί σε άσκηση ποινικής δίωξης ή σε αρχειοθέτηση της υπόθεσης για κάποιους από τους κληθέντες σε εξηγήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή