ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη – Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη – Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Στις 19:10 ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Το σπίτι του υπουργού Επικρατείας έχει υπάρξει και στο παρελθόν στόχος επιθέσεων.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 19 προσαγωγές.

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία  αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή».

Για «άθλια στοχοποίηση» του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

«Η νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.