Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά με τοπικές βροχές κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Κρήτη. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα βορειοδυτικά που έως το βράδυ θα επεκταθούν στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά με εξαίρεση τη Θράκη. Παγετός θα σημειωθεί έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, στη Δυτική Μακεδονία αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -5 έως 3, στα δυτικά ηπειρωτικά από 2 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 9, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 4 έως 9, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 15, και στην Κρήτη από 11 έως 15.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 έως 9 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, ενώ πιθανότητα χιονοπτώσεων υπάρχει για την Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως προς το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά μέχρι το μεσημέρι έως 5 μποφόρ, όμως στα υπόλοιπα του νομού θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή