Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς στις 12 το μεσημέρι θα αρχίσουν να κλείνουν οι κεντρικοί δρόμοι, για να ξεκινήσει η μαθητική πορεία από τα Προπύλαια, μέσω των δρόμων Εδουάρδου Λω, Πεσμαζόγλου, πλατείας Κοραή, Σταδίου, Σύνταγμα και τελικό σημείο τη Βουλή.

Στα Προπύλαια έχει προγραμματιστεί πορεία και στις 6 το απόγευμα, ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Αντίστοιχα, έχουν διοργανωθεί συγκεντρώσεις και πορείες και στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα, την Κομοτηνή, τα Χανιά, τα Ιωάννινα, τη Μυτιλήνη κι άλλες πόλεις.

Κλειστός ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» από τις 12 το μεσημέρι

Επίσης, κλειστός θα παραμείνει, από τις 12 το μεσημέρι, σήμερα, ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα»  με εντολή της ΕΛΑΣ, λόγω των συγκεντρώσεων για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στους δρόμους γύρω από το κέντρο της πρωτεύουσας και ειδικότερα στις οδούς  Αλεξάνδρας, Πατησίων, Μεσογείων, Κηφισίας, γύρω από το Χίλτον, καθώς και στην Αθηνών-Λαμίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή