Κούγιας: Αίτημα και για αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας

Κούγιας: Αίτημα και για αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, κατέθεσε αίτημα προς την τακτική ανακρίτρια Ρόδου για κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων, αλλά και για την αναπαράσταση της δολοφονίας της άτυχης 21χρονης.

Ο κ. Κούγιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε αιχμές για τις αντιφατικές τοποθετήσεις των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή.

«Από την ώρα που την πήγαν μέχρι το σπίτι, τη διαδρομή μέχρι τους Πεύκους, τι έλεγαν, τι έκαναν, πώς την πέταξαν, όλα αυτά θα αναδεχθούν στην αναπαράσταση… Όποια αντίφαση υπάρχει, εκεί μπορεί να αναδειχθεί, η αναπαράσταση θα λύσει ερωτηματικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.  Ο ίδιος διευκρίνισε ότι πριν την αναπαράσταση της δολοφονίας, θα προηγηθεί η εγκληματολογική έρευνα.

«Το σώμα ενός νεκρού ανθρώπου ‘’μιλάει’’, όταν έχει υποστεί κακώσεις πριν εκπνεύσει. Από τα σημάδια στα ευαίσθητα σημεία του σώματος θα αποσαφηνιστεί εάν έγινε βιασμός ή κακοποιήθηκε», δήλωσε ο κ. Κούγιας. «Περιμένουμε και τα δαχτυλικά αποτυπώματα» πρόσθεσε.

Όπως διευκρίνισε, «θέλουμε να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να εκδώσει δίκαιη απόφαση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για έναν νεκρό από κάποιους που εκμεταλλεύονται αυτή την τραγωδία».

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση και σε όλους όσοι μιλάνε άσχημα για τη νεκρή. «Να βρούμε την άκρη με όλους, και με αυτούς τους βρωμιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη φήμη του θύματος… Βεβηλώνουν την οικογένεια που είναι γόνος κορυφαίας οικογένειας διαχρονικά του Διδυμοτείχου» σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή