Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο – Φωτιά σε εργοτάξιο του μετρό (φωτογραφίες – βίντεο)

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο – Φωτιά σε εργοτάξιο του μετρό (φωτογραφίες – βίντεο)

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισόδια σημειώνονται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της πορείας που πραγματοποιείται στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Στις φλόγες έχει τυλιχθεί το εργοτάξιο του μετρό, από τις μολότοφ που έχουν εκτοξεύσει αντιεξουσιαστές προς τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Νωρίτερα, ομάδα περίπου 50-70 ατόμων βρήκε στην οδό Εγνατία από τη Θεολογική Σχολή, που τελεί υπό κατάληψη, και πέταξε βόμβες μολότοφ στην περιοχή του Συντριβανίου. 
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο – Φωτιά σε εργοτάξιο του μετρό (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης με αποτέλεσμα τα άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια να κατευθυνθούν προς τη Θεολογική Σχολή.

Ο «κλεφτοπόλεμος» μεταξύ νεαρών και των δυνάμεων των ΜΑΤ συνεχίζεται. Οι δρόμοι γύρω από τα πανεπιστήμια (ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ) είναι κλειστοί.

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο – Φωτιά σε εργοτάξιο του μετρό (φωτογραφίες – βίντεο)-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή