Ανακοίνωση της «Δημοκρατικός Τύπος» για την κατοχύρωση του λογότυπου της εφημερίδας Espresso

Ανακοίνωση της «Δημοκρατικός Τύπος» για την κατοχύρωση του λογότυπου της εφημερίδας Espresso

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατικός Τύπος ΑΕ. με την οποία καταγγέλλει ότι με μια πρωτοφανή απόφαση η υπάλληλος της Επιτροπής Σημάτων κα Ευαγγελία Τρακάδα, παραβαίνοντας οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία και προφανώς μην ελέγχοντας τον σχετικό πίνακα κατοχύρωσης και συνεπώς προστασίας όμοιων προγενέστερων σημάτων, ενέκρινε την κατοχύρωση σήματος με τον διακριτικό τίτλο ESPRESSO, σε κάποιο φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων και αγνώστων κινήτρων.

«Η Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος, νόμιμος κάτοχος, νομεύς του τίτλου ESPRESSO και εκδότης της εφημερίδος με το αντίστοιχο σήμα, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, έναντι οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου επιβουλεύεται το απολύτως νόμιμο δικαίωμά της επί του σχετικού τίτλου. Επίσης ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για την τιμωρία της υπάλληλου όπως και κάθε άλλου υπευθύνου με μήνυση για παράβαση καθήκοντος, καθώς και για τη διερεύνηση των σχετικών δημοσιευμάτων, που προανήγγειλαν αυτήν την παράνομη από κάθε πλευρά απόφαση» σημειώνεται στη ανακοίνωση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή