Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: Πιθανόν να υπήρξαν και άλλες απόπειρες βιασμού

Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: Πιθανόν να υπήρξαν και άλλες απόπειρες βιασμού

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι υπήρξαν απόπειρες βιασμών και εκβιασμών και άλλων κοριτσιών στη Ρόδο εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη το  πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή των Πεύκων της Ρόδου.

«Η εκτίμηση αυτή δημιουργήθηκε μετά την αποχώρησή μας από τη Ρόδο. Εκείνες τις ημέρες άρχισαν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μέσω κάποιων site ότι υπήρξαν κι άλλες παρόμοιες απόπειρες. Πιθανόν να υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις σαν της κόρης μου που φοβούνταν να μιλήσουν. Μπορεί να βίαζαν και να εκβίαζαν στη συνέχεια», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης.

Στην ερώτηση αν έχει βγάλει κάποιο συμπέρασμα από επικοινωνία με φίλους της κόρης του ο κ. Τοπαλούδης είπε πως «ό,τι στοιχεία υπήρχαν έχουν δοθεί και στους δικηγόρους και στις αρμόδιες αρχές».

«Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ίδιους βασανισμούς ενδεχομένως ή τις ίδιες απόπειρες. Κάποια στιγμή πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να μπουν φυλακή», πρόσθεσε.

«Γιατί τη σκότωσαν την κόρη μου; Τη σκότωσαν γιατί τους είπε πως θα τους βάλει φυλακή» σημείωσε. 

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ελληνας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Οι δράστες φέρονται να χτύπησαν το θύμα αρχικά στο πρόσωπο με γροθιές κι ο 21χρονος με σίδερο στο κεφάλι.

Η κοπέλα υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που θα ήταν δυνητικά θανάσιμες, αν δεν επερχόταν ο πνιγμός, αφού οι δύο ύποπτοι πέταξαν την 21χρονη  στη θάλασσα

Στη θάλασσα – στην περιοχή που βρέθηκε η σορός της 21χρονης, βρέθηκε ηλεκτρική συσκευή σιδερώματος χρώματος λευκού-μωβ, που φέρεται να είναι το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ στο εξοχικό του 21χρονου βρέθηκε βάση ηλεκτρικού σιδέρου, που είναι ίδια με το σίδερο που βρέθηκε στη θάλασσα.

Ρούχα κι άλλα αντικείμενα που φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση είχαν βρεθεί επίσης στη θάλασσα. «Οι δράστες έριξαν την κοπέλα στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι καθάρισαν, πήγαν ξανά στο σημείο πέταξαν κάποια αντικείμενα και επέστρεψαν πάλι πίσω» ενώ πλήθος στοιχείων dna και πλήθος κηλίδων αίματος είχαν βρεθεί στους χώρους της εξοχικής κατοικίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή