Ανάβει απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Ανάβει απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και η Αθήνα έχει ήδη στολιστεί και οι κεντρικοί δρόμοι έχουν φωταγωγηθεί, η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα σηματοδοτηθεί απόψε το βράδυ, με την επίσημη φωταγώγηση και του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Συντάγματος. 

Μετά από μέρες στησίματος, μπήκε στην κορυφή του δέντρου και το αστέρι και όλα πλέον είναι έτοιμα για την αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση.

Ανάβει απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα-1

Το επίσημο έναυσμα έναρξης των γιορτών θα δοθεί στις 19.00, από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη,  υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου και της Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Αθηνών. 

Ανάβει απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα-2

Η εορταστική βραδιά θα συνεχιστεί με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band, αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη», το οποίο είναι και το κεντρικό θέμα του φετινού στολισμού της πρωτεύουσας. 

Κορυφαία εκδήλωση στο Σύνταγμα θα είναι το GlassHouse, το μουσικό project που πραγματοποιείται στις 29 και 30 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα. Ραδιοφωνικοί παραγωγοί και dj θα δίνουν τον παλμό, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ανάβει απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα-3

Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει στο Θησείο και οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Β. Χαραλαμπόπουλος, ενώ το 2019 θα υποδεχθούν με τραγούδια τους η Κατερίνα Κούκα και ο Θ. Καραμουρατίδης. 

Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 230 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις που επιμελούνται ο ΟΠΑΝΔΑ και η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή