Ηράκλειο: Αστυνομική επιχείρηση με εκατοντάδες ελέγχους και 11 συλλήψεις

Ηράκλειο: Αστυνομική επιχείρηση με εκατοντάδες ελέγχους και 11 συλλήψεις

H εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο και σήμερα το πρωί, σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη 11 ατόμων και την προσαγωγή 13 προχώρησαν αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 6 Ιουλίου και σήμερα το πρωί, Κυριακή 7 Ιουλίου, σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού.

Συγκεκριμένα, από τις 11 συλλήψεις, τρεις αφορούσαν διατάραξη ησυχίας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τέσσερις άγρα πελατών, μία παραεμπόριο-πλανόδιο εμπόριο, μία στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μια ναρκωτικά και όπλα και μία σύλληψη αφορούσε εφαρμογή καταδικαστικής απόφασης.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 118 παραβάσεις, εκ των οποίων 21 αφορούσαν μέθη οδηγών, 21 μη χρήση κράνους και 11 μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην περιοχή του Δήμου Φαιστού, με τη συνεργασία κλιμακίου της Χημικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και της Διεύθυνσης Εμπορίου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι που αφορούσαν τα αλκοολούχα ποτά.

Η δράση οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου και υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ανωτέρω Διεύθυνσης Αστυνομίας με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ανάλογες αστυνομικές δράσεις, οι οποίες έχουν ως γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT