Η ΑΤΖΕΝΤΑ

05s1agriesmelissescop

Το Διαφάνι μέσα μας

Μας τσίμπησαν και εμάς οι «Αγριες Μέλισσες» και είδαμε την αγριάδα τους μπροστά στα αθώα μάτια μας που έχουν συνηθίσει σε κομμένα χέρια, κεφάλια και άλλα πολύτιμα όργανα στα «Game of Thrones» και στα Νέτφλιξ των ξένων. 

gkat_14_1710_page_1_image_0006

Οι πρωτότυπες ελληνικές σειρές αλλάζουν την εικόνα της τηλεόρασης

Δεκαπέντε τηλεοπτικές σειρές, άλλα τόσα τηλεπαιχνίδια και σόου, ψυχαγωγικές εκπομπές στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, εκπομπές λόγου, ταξιδιωτικές, πολιτικές, ποικίλης ύλης, μαγειρικής. Η τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, που έκανε… ποδαρικό πριν από λίγες εβδομάδες –πολύ νωρίτερα από ό,τι είχαν συνηθίσει οι τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια–, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα πληθώρα και πολυμορφία προγραμμάτων, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους τηλεθεατές

01s11thl

«Αγριες μέλισσες», υψηλές προσδοκίες

Είναι γνωστό ότι στα χρόνια της κρίσης η τηλεόραση υπέστη βαρύ πλήγμα. Η τραγική μείωση της διαφημιστικής δαπάνης συμπαρέσυρε εκπομπές, παραγωγές και φυσικά την ελληνική μυθοπλασία, που παραδοσιακά κατείχε μεγάλο κομμάτι της πίτας στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

gkat_15_2509_page_1_image_0006

Καποδίστριας: o μεγάλος άγνωστος

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκικαπέππας μιλάει στην «Κ» για την επερχόμενη σειρά, αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια, της Cosmote TV.

gkat_14_2109_page_1_image_0002

Μια κερκυραϊκή αγροικία, ιδανικό σκηνικό των «Ντάρελ»

Τα σπίτια έχουν χαρακτήρα, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι που τα κατοικούν. «Παυσίλυπον» ονόμαζε τη μεγάλη αγροικία στο νησί του Γκερέκου κοντά στην πόλη της Κέρκυρας η οικογένεια, και υπήρχε μια επιγραφή με αυτό το όνομα δίπλα στο πορτόνι της εισόδου, μας είπε ο ιδιοκτήτης της Σπύρος Γερακάρης, που έζησε εδώ όλα τα παιδικά του καλοκαίρια.

Περισσότερα