Η ΑΤΖΕΝΤΑ

23s3circle

Ο κύκλος των χαμένων παικτών

Κλεισμένοι στις σουίτες ενός ξενοδοχείου με πλαστικά φυτά και νέον τοίχους –βγαλμένο από το σκηνικό κάποιας φωτογράφισης για promotional καμπάνια μέσω Ινσταγκραμ– οκτώ παίκτες ανταγωνίζονται για το χρηματικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων. 

img_3904

«Λόγος - Αντίλογος» στην εποχή των social media

Στην ολοκαίνουρια εκπομπή ντοκιμαντέρ της, η COSMOTE TV δίνει τον λόγο σε ομάδες φοιτητών από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, προσκαλώντας τους να εκφέρουν άποψη για φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

shutterstock_1549048226

Φρενάρει η επανένωση των «Friends»

«Σκοντάφτει» η επανένωση των μελών της πλέον δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια», που σχεδίαζε να κάνει το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ Max, σε κάποια προβλήματα που δεν κατονομάζονται από τους υπεύθυνους του καναλιού.

114848452

Οι αρχαίοι ημών ιατροί

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Το ημερολόγιο του Ιπποκράτη» ρίχνει φως στα θεμελιώδη επιτεύγματα της ελληνικής ιατρικής.

pst_sti-mkt-04

Μίνι - σειρά θέλει να κάνει τα «Παράσιτα» το HBO

Το αμερικανικό δίκτυο HBO διαπραγματεύεται την απόκτηση των δικαιωμάτων για την μεταφορά σε μίνι τηλεοπτική σειρά της κινηματογραφικής επιτυχίας του νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν - Χο, «Παράσιτα».

gkat_15_3112_page_1_image_0008

Νέοι στην αρένα των επιχειρημάτων

Η Cosmote TV μέσα από την καινούργια τηλεοπτική σειρά «Λόγος - αντίλογος», φέρνει αντιμέτωπους στην αρένα των επιχειρημάτων φοιτητές ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

43

H COSMOTE TV δίνει τον «Λόγο» στους φοιτητές

Συνεχίζοντας την παράδοση της σε ποιοτικά ντοκιμαντέρ, η COSMOTE TV παρουσιάζει μια πρωτότυπη σειρά 15 εκπομπών, που τιτλοφορούνται «Λόγος - Αντίλογος» και έχουν ως «ήρωες» εκπροσώπους της νέας γενιάς.

Περισσότερα