Η ΑΤΖΕΝΤΑ

gkat_16_0404_page_1_image_0004

Τηλεοπτικές προτάσεις

Ασφαλές τηλεοπτικό ταξίδι στην Ουαλλία με το Viasat Earth, σήμερα στις 15.00 (Cosmote TV). Στο πρώτο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ «Ουαλλία: ο τόπος της άγριας φύσης», οι θεατές θα περιηγηθούν στον μεγαλύτερο σε μήκος ποταμό του Ηνωμένου Βασιλείου, σε 1.680 μίλια εντυπωσιακής ακτογραμμής και σε 15 βουνά ψηλότερα από 3.000 πόδια.

gkat_16_0304_page_1_image_0004

Τηλεοπτικές Προτάσεις

Παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα για τον τέταρτο κύκλο της ισπανικής σειράς - φαινόμενου «La Casa de Papel», με οκτώ νέα επεισόδια, στο Netflix.

simonopetra

Πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Σύγχρονοι Γέροντες»

Σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ ταξιδεύει τον Απρίλιο η νέα συμπαραγωγή των COSMOTE TV και White Fox, με τίτλο «Σύγχρονοι Γέροντες». Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στους Αγίους Ιερώνυμο Σιμωνοπετρίτη, Ιωσήφ Ησυχαστή και Εφραίμ Κατουνακιώτη και στον μακαριστό γέροντα Εφραίμ Φιλοθεΐτη- Αριζονίτη.

01sel15dir

Ποιοτικές προβολές για παιδιά στην... ώρα τους

Ενα μεγάλο στοίχημα των ημερών, όσον αφορά τις οικογένειες που μένουν σπίτι, είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Με τα σχολεία κλειστά και τον πειρασμό του τάμπλετ πιο προφανή από ποτέ, η αποβλάκωση δεν θέλει και πολύ για να χτυπήσει την πόρτα.

24sel16thl

Τηλεοπτικά πάρτι εξ αποστάσεως

Η ολοκαίνουργια υπηρεσία της πλατφόρμας επιτρέπει στους χρήστες να δουν μαζί το ίδιο πρόγραμμα και παράλληλα να σχολιάζουν ή να μοιράζονται emojis και gifs.

Περισσότερα