ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 18η Δεκεμβρίου

ap_4012180115

Flashback στη 18η Δεκεμβρίου-1
Μικρά παιδιά βάζουν φωτιά σε εύφλεκτο υλικό, σε κάποιον δρόμο της πόλης Κομ, με αφορμή την «Εθνική Ημέρα Πένθους» που κήρυξε ο εξόριστος σιίτης θρησκευτικός και πολιτικός ηγέτης Αγιατολάχ Χομεϊνί, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στις τελευταίες συγκρούσεις με τις ένοπλες δυνάμεις του ιρανικού κράτους, κατά τη διάρκεια της Ιρανικής Επανάστασης, το 1978. (AP Photo/Michel Lipchitz)

Flashback στη 18η Δεκεμβρίου-2
Ο ηγέτης της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), Γιασέρ Αραφάτ, έχει μόλις εισέλθει στο Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, όπου τον υποδέχθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Λονδίνο για συνομιλίες για το Παλαιστινιακό, το 1997. Λίγο νωρίτερα, ο Παλαιστίνιος ηγέτης είχε συζητήσεις με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ρόμπιν Κουκ και την Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Μάντελεϊν Άλμπραϊτ στο υπουργείο Εξωτερικών. (AP Photo / Paul Vicente, Pool)

Flashback στη 18η Δεκεμβρίου-3
Νεοσύλλεκτοι Βρετανοί στρατιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στο στράτευμα για μόλις οκτώ ημέρες, μαθαίνουν τα στοιχειώδη της χρήσης ενός τυφεκίου, σε κάποιο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, το 1940. ( AP Photo)