ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 20η Δεκεμβρίου

ap_8112200186

flashback-stin-20i-dekemvrioy0
Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τη συγκρότηση των Rolling Stones, ο ηγέτης και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Μικ Τζάγκερ, δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου από τη φρεσκάδα και την ενέργεια του, όπως μαρτυρά η εμφάνιση του στο Hampton Coliseum, στην πόλη Χάμπτον της Βιρτζίνια, κατά τη διάρκεια της αμερικανικής περιοδείας του συγκροτήματος, το 1981. (AP Photo/Steve Helber)

flashback-stin-20i-dekemvrioy2
Ο 47χρονος Αμερικανός μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ φιλάει εντυπωσιακά τη νύφη του, Μάρλα Μαπλς, μπροστά στο πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων που έχουν συρρεύσει στη γαμήλια δεξίωση τους στο Ξενοδοχείο Πλάζα της Νέας Υόρκης, το 1993. Ήταν ο δεύτερος από τους τρεις γάμους του σημερινού Αμερικανού προέδρου. (AP Photo/Kathy Willens)

flashback-stin-20i-dekemvrioy4
Ένας άλλοτε πολυσύχναστος δρόμος του Κένσιγκτον, ενός εκ των δημοφιλέστερων προαστίων του Λονδίνου, είναι πλέον ερημωμένος και γεμάτος με πινακίδες που αναγράφουν «ενοικιάζεται» έξω από τις περισσότερες κατοικίες,   στο πλαίσιο της γενικότερης εγκατάλειψης και φυγής των κατοίκων που βίωσε το Λονδίνο στον απόηχο των γερμανικών βομβαρδισμών που έπληξαν σημαντικά τη βρετανική πρωτεύουσα τους προηγούμενους μήνες, το 1941. (AP Photo)