ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 25η Απριλίου

ap_101029118763

flashback-stin-25i-aprilioy0
Μονάδες του αμερικανικού πεζικού επιστρέφουν στους στρατώνες τους μετά από μία ημέρα σκληρής εκπαίδευσης στους εκτεταμένους ελιγμούς, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την Απόβαση στην Νορμανδία, στην Αγγλία, το 1944. (AP Photo)

flashback-stin-25i-aprilioy1
Φοιτητές του Πανεπιστήμιου Κολούμπια συγκρούονται με δυνάμεις της αστυνομίας κατά τη διάρκεια αντιπολεμικής συγκέντρωσης κατά της συνέχισης της αμερικανικής παρουσίας στον Πόλεμο του Βιετνάμ, στη γειτονιά Morningside Heights του Μανχάταν, το 1972. (AP Photo/Jim Wells)

flashback-stin-25i-aprilioy2
To Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) έδωσε στη δημοσιότητα το παραπάνω πορτρέτο του Αμερικανού τρομοκράτη Τεντ Καζίνσκι (βασισμένου στις περιγραφές ενός αυτόπτη μάρτυρα μίας από τις επιθέσεις του), ευρύτερα γνωστού με το ψευδώνυμο "Unabomber", κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου στο κεντρικό κτίριο της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, όπου έγινε γνωστό το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα του διαβόητου τρομοκράτη, από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας εργαζόμενος σε μία βιομηχανία ξυλείας στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας, το 1995. (AP Photo)