ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 21η Μαΐου

ap_401309086744

flashback-stin-21i-ma-oy0
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας περιφρουρούν μία δεξιά διαδήλωση υποστηρικτών του Γάλλου προέδρου Σαλ Ντε Γκωλ, έξω από τα γραφεία της L' Humanite, της εφημερίδας του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, κατά τη διάρκεια των γεγονότων του «Γαλλικού Μάη», στο Παρίσι, το 1968. (AP Photo)

flashback-stin-21i-ma-oy1
Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τη μεγάλη μεταμεσονύχτια πρεμιέρα του δέυτερου μέρους της πρώτης τριλογίας του «Πόλεμου των Άστρων», «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται», τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Star Wars», της μέχρι τότε μεγαλύτερης εμπορικής κινηματογραφικής επιτυχίας όλων των εποχών, σε έναν κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, το 1980. (AP Photo/Huynh)

flashback-stin-21i-ma-oy2
Οι πιο φανατικοί οπαδοί του κινηματογραφικού franchise, το οποίο έκανε ακόμη τα «πρώτα του βήματα» στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας και της ποπ κουλτούρας, έχουν κυριολεκτικά κατασκηνώσει στην ουρά για τον κινηματογράφο, με τους πιο αποφασισμένους να περιμένουν ακόμη και 36 ώρες, για να είναι από τους πρώτους που θα δουν το δεύτερο μέρος μίας από τις πιο κλασικές τριλογίες στην ιστορία του κινηματογράφου. (AP Photo/Nick Ut)

flashback-stin-21i-ma-oy3
Έχοντας καταφέρει να υπερασπιστεί επιτυχώς τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, επικρατώντας του Βρετανού «σφετεριστή» του τίτλου του, Χένρι Κούπερ, ο Μοχάμεντ Άλι απολαμβάνει δίχως κανέναν ενδοιασμό και ενοχή ένα λαχταριστό κομμάτι κοτόπουλο, σε ένα εστιατόριο στο Σόχο του Λονδίνου, το 1966. (AP Photo/Kemp)