ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 9η Ιουλίου

ap_1107091173

Flashback στην 9η Ιουλίου-1
O κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Φραγκλίνος Ντελάνο Ρούζβελτ, ευχαριστεί τους Νεοϋορκέζους συμπατριώτες του για τη στήριξη τους στην κούρσα για τη λήψη του χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος, με ομιλία που έδωσε από τη βεράντα της οικίας των προγόνων του, στο Χαίντ Παρκ, το 1932. (AP Photo)

Flashback στην 9η Ιουλίου-2
Χιλιάδες Σουδανοί πολίτες συγκεντρώνονται στο κέντρο της Τζούμπας, πρωτεύουσας του νεοσύστατου κράτους του Νότιου Σουδάν, για να πανηγυρίσουν για την ανεξαρτησία της χώρας από τη Δημοκρατία του Σουδάν, το 2011. Μετά από χρόνια εμφύλιων συγκρούσεων, οι πόλιτες του Νότιου Σουδάν αποφάσισαν τον Ιανουάριο του 2011 την ανεξαρτησία τους από το Σουδάν, ψηφίζοντας σε ποσοστό 98,83% υπέρ της απόσχισης στο σχετικό δημοψήφισμα, και έξι μήνες αργότερα το Νότιο Σουδάν έγινε το πιο σύγχρονο ανεξάρτητο κράτος του κόσμου. (AP Photo/David Azia)

Flashback στην 9η Ιουλίου-3
Περιτριγυρισμένος από πλήθος οπαδών του και δημοσιογράφων, ο γερουσιαστής της Μασαχουσέτης, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, καταφθάνει στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, στο Λος Άντζελες, όπου πρόκειται να αποδεχτεί το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές, το 1960. (AP Photo)