φωτογραφήματα

Στους δρόμους της Αθήνας. Αν και δεν τους αρέσει πολύ να είναι δεμένες, η κυρία της φωτογραφίας έχει την ιδανική θέση. Ψηλά, όπως το συνηθίζουν όλες οι γάτες και μέσα στην ζεστή κουκούλα του αφεντικού της. (AP Photo/Petros Giannakouris)

Κατοικίδιο και ατραξιόν μαζί. Μια ματιά στο κινητό της ρίχνει η κυρία της φωτογραφίας υπό το βλέμμα της κουκουβάγιας της. Το πτηνό ποζάρει για τους τουρίστες του Κιέβου εξασφαλίζοντας ένα εισόδημα για την κυρία του. REUTERS/Gleb Garanich

Τσίτα. Με ένα υπέροχο ζώο σε εκπληκτική κίνηση αλλά δυστυχώς νεκρό και ταριχευμένο, διαφημίζουν στην διεθνή έκθεση για το κυνήγι του Dortmund, τα καλά του να κυνηγάς στην Αφρική. (AP Photo/Martin Meissner)

Το ζευγάρι. Την βόλτα τους κάνουν τα δυο σκυλιά της Δαλματίας παρά το παχύ χιόνι στο Bannockburn της Σκωτίας. REUTERS/Russell Cheyne