Ντελίβερι

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλεκτρονικές οι παραγγελίες που τρέχει παραφορτωμένος να παραδώσει ο ντελιβεράς στο Πεκίνο εν μέσω κορωνοϊού που εξαπλώνεται ταχύτατα στην χώρα, την ώρα που παγκόσμιοι οργανισμοί και κυβερνήσεις ζητούν από την Κίνα να μοιραστεί περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση. (AP Photo/Andy Wong)

Ντελίβερι-1

EPA/Sashenka Gutierrez

Προβλέψεις

Σε συνέντευξη τύπου έριξε τα χαρτιά ο διάσημος στο Μεξικό, Antonio Vazquez Alba γνωστός ως Μεγάλος Μάντης. Στην εμπεριστατωμένη ανάλυσή του από τις κάρτες Ταρώ, προέβλεψε μια σταθερή οικονομική χρονιά για το Μεξικό, την επιδείνωση της υγείας του προέδρου Lopez Obrador, την αύξηση της βίας στην χώρα και την συνέχιση του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ντελίβερι-2

REUTERS/Ivan Alvarado

Για τον λαό

Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση του «Santiago a Mil» του διεθνούς θεατρικού φεστιβάλ χαιρετίστηκε από τον κόσμο αλλά και τον πρόεδρο της χώρας Gabriel Boric που υποδέχεται στο μπαλκόνι μια θεατρική ομάδα με τεράστια ερπετά. Το φεστιβάλ (που πήρε το όνομα του από την φθηνή τιμή των εισιτηρίων), ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στο ξεκίνημα του στο θέατρο, ενώ με τα χρόνια επεκτάθηκε και σε άλλες μορφές με σκοπό να εκπαιδεύσει και να προσφέρει υψηλή τέχνη στον λαό τηςΧιλής.

Ντελίβερι-3

EPA/BIANCA DE MARCHI

Για την Φρίντα

Ενα έργο εμπνευσμένο από την Φρίντα Κάλο φτιαγμένο από λουλούδια που τόσο αγαπούσε, καταγράφει ο φακός στο Φεστιβάλ του Σίδνεϊ. Φωτογραφίες, ρούχα, αλλά και τεράστια έργα της που προβάλλονται και μπορείς να περπατήσεις μέσα τους, περιλαμβάνει η έκθεση αφιερωμένη στην διάσημη Μεξικανή ζωγράφο.

Ντελίβερι-4

AP Photo/Almir Alic

Για λίγη ζέστη

Ούτε μια νιφάδα δεν έχει καταδεχτεί να πέσει στα θέρετρα της Βοσνίας. Ούτε και της Ελβετίας. Στην Ισπανία και την Ελλάδα οι άνθρωποι κάνουν ακόμη μπάνιο στις παραλίες ενώ άλλοι απολαμβάνουν τον ήλιο. Αυτό ακριβώς φέτος και προς το παρόν, κάνουν και οι λάτρεις του σκι. Μόνο ηλιοθεραπεία. 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή