Οι δράκαινες

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Emem Thomas 37 από την Νιγηρία έχει μόνο ένα βασικό προσόν που πρέπει να πληρούν οι εργαζόμενές της. Πρέπει να είναι όλες plus size. «Μετά θα μιλήσουμε για το πάθος στην δουλειά» συμπληρώνει όταν μιλάει για την εταιρία σωματοφυλάκων που έχει δημιουργήσει, την Dragon Squad Limited. Ολες οι κυρίες είναι τεράστιες και κάνουν τους πελάτες τους όπως τον εικονιζόμενο και νέο εστεμμένο βασιλιά Obong Ibanga Ikpe να νιώθουν ασφάλεια.REUTERS/Temilade Adelaj

Οι δράκαινες-1

AP Photo/Binsar Bakkara

Το ξεσκόνισμα

Αν και είναι η πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα στον κόσμο η Ινδονησία έχει πάρα πολλούς κατοίκους κινεζικής καταγωγής. Ετσι οι ναοί όπως ο εικονιζόμενος Satya Buddhaστο Medan της Βόρειας Σουμάτρας ετοιμάζονται και καθαρίζονται για την κινεζική πρωτοχρονιά.

Οι δράκαινες-2

EPA/URS FLUEELER

Ενα ακόμη φεστιβάλ

Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες στην Λουκέρνη το φεστιβάλ φωτός Lilu. Ανάμεσα στις 16 διαφορετικές εγκαταστάσεις είναι και το εικονιζόμενο «Aeon» της ομάδαςProjektil στην εκκλησία του Ιησού Χριστού της πόλης.

Οι δράκαινες-3

REUTERS/Claudia Morales

Φύλλα κόκας για την τύχη

Στην Βολιβία γιορτάζουν το Acullico, την παράδοση που τα νέα φύλλα της κόκας μοιράζονται και μασιούνται για να γίνουν μια πάστα που την κρατούν οι χρήστες ανάμεσα από τα δόντια και το μάγουλό τους. Η χρήση θεωρείται θεραπευτική στην περιοχή αλλά με το μάσημα των φύλλων η εικονιζόμενη κυρία λέει και τα μελλούμενα στους διαβάτες με μια ακόμη βοήθεια, αυτή του Χριστού, των χρημάτων και ενός μπουκαλιού αλκοόλ.

Οι δράκαινες-4

Chester Zoo/Handout via REUTERS

Γεννητούρια

Ενα νέο μέλος στην οικογένεια υποδέχτηκαν οι επαπειλούμενοι χιμπατζήδες της Δυτικής Αφρικής, υποείδος του κοινού χιμπατζή στον ζωολογικό κήπο του Chester στην Βρετανία. Στην φωτογραφία η μεγαλύτερη αδελφή του με το φοβερό όνομα  Stevie (Nicks) (η τραγουδίστρια των Fleetwood Mac) έχει αναλάβει χρέη φροντίδας του μικρού.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή