Επέτειος με φωτιά

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια τεράστια φωτιά στην πλατεία Ανεξαρτησίας γιορτάζουν οι Λιθουανοί την επέτειο των Υπερασπιστών της Ελευθερίας και τα 32 χρόνια από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης. AP Photo/Mindaugas Kulbis

Επέτειος με φωτιά-1

AP Photo/Mukhtar Khan

Μετακινήσεις

Με τον υαλοκαθαριστήρα να δουλεύει ασταμάτητα προσπαθεί να φτάσει με το τρίκυκλό του ο οδηγός τους επιβάτες του στον προορισμό τους. Φρέσκο και μπόλικο χιόνι στόλισε το Κασμίρ επηρεάζοντας την κυκλοφορία.

Επέτειος με φωτιά-2

 AP Photo/Mukhtar Khan

Σκοτάδι

Σκύλοι για έλκηθρο ξεκουράζονται πάνω στα σπιτάκια τους μερικά μίλια μακριά από το κεντρικό χωριό Svalbard και στο αντίστοιχο αρχιπέλαγος της Νορβηγίας, κοντά στον Βόρειο Πόλο. Τόσο κοντά που σχεδόν το χειμώνα έχει μόνιμο σκοτάδι.

Επέτειος με φωτιά-3

EPA/GIAN EHRENZELLER

Ευχές στην Ελβετία

Με το Ιουλιανό ημερολόγιο οι «Silvesterchlausen» εύχονται καλή χρονιά. Ντυμένοι με κλαδιά, έχοντας τεράστια κουδούνια αγελάδων και ένα μικρό ζωάκι πάνω στο κεφάλι τους, διασχίζουν τις πράσινες ακόμη εκτάσεις του Buehler στην Ελβετία για να φτάσουν σε κάθε σπίτι για τις καλές ευχές.

Επέτειος με φωτιά-4

EPA/Javier Etxezarreta

Καιρικά

Τεράστια κύματα χτυπούν τον προβλήτα του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία καθώς αλλάζει ο καιρός σταδιακά στον Νότο της Ευρώπης.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή