Οταν καθαρίζουν οι πάπιες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον οικολογικότερο τρόπο βρήκαν στους αμπελώνες Vergenoegd της Νότιας Αφρικής για να κρατήσουν την παραγωγή κρασίου βιολογική. Η λύση είναι ένα κοπάδι πάπιες (Indian Runner)που κάθε μέρα βγαίνουν στους αμπελώνες και τον καθαρίζουν από σαλιγκάρια, σκαθάρια και κάθε είδους έντομα που μπορούν να καταστρέψουν την παραγωγή του κρασιού. REUTERS/Esa Alexander

Οταν καθαρίζουν οι πάπιες-1

REUTERS/Lisi Niesner/Pool

Greatest hits

Σε μια ειδική τελετή τιμήθηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τα 50 του χρόνια ως βουλευτής. Στην διάρκειά της ο Γερμανός πολιτικός έλαβε και ως δώρο ένα δίσκο με τις καλύτερες ομιλίες του «His greatest hits» καιμε εξώφυλλο μια εικόνα της νιότης του.

Οταν καθαρίζουν οι πάπιες-2

REUTERS/Tyrone Siu

Εναρξη

Με κάθε επισημότητα, με τις περούκες και τις τηβέννους τους, παρατάχθηκαν οι δικαστές για να γιορτάσουν την έναρξη της δικαστικής χρονιάς στο Χονγκ Κόνγκ.

Οταν καθαρίζουν οι πάπιες-3

REUTERS/Borut Zivulovic

Καιρικά

Ολο χαρά οι κάτοικοι της πανέμορφης Λουμπλιάνα αντίκρισαν το πρώτο χιόνι της χρονιάς. Ολόφρεσκο και πριν παγώσει ακόμη, ότι πρέπει για παιχνίδι.

Οταν καθαρίζουν οι πάπιες-4

REUTERS/Aude Guerrucci 

Βραβείο για μια ζωή

Την γοητεία την είχε πάντα. Μαζί με μια ευγένεια στην μορφή και τους τρόπους. Η φωτογραφία μετά την βράβευσή του για το σύνολο της καριέρας του από την ένωση κριτικών, αποδεικνύει ότι τα χρόνια δεν έχουν πάρει τίποτα από την γοητεία του Τζεφ Μπρίτζες. 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή