Φεστιβάλ αδερφοσύνης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια φορά τον χρόνο οι φυλές Tiwa, Karbi, Khasi, και Jaintia ψαρεύουν μαζί. Η αφορμή είναι η γιορτή Jonbeel, γιορτή για την αδελφοσύνη μεταξύ των φυλών και των κοινοτήτων όπου όλες οι φυλές της περιοχής Guwahati στην Ινδία συγκεντρώνονται και ανταλάσσουν αγαθά μεταξύ τους, πέρα από το ψάρεμα. AP Photo/Anupam Nath

Φεστιβάλ αδερφοσύνης-1

EPA/CLEMENS BILAN

Βρώσιμα;

Την Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα εγκαινίασε στο Βερολίνο ο υπουργός τροφίμων και γεωργίας Cem Ozdemir από όπου και το στιγμιότυπο.

Φεστιβάλ αδερφοσύνης-2

EPA/Jorge Torres

Για τους Αγίους

Χορεύουν στους δρόμους της Diriamba στην Νικαράγκουα για να γιορτάσουν όχι ένα αλλά τρεις Αγίους. Το Toro Huaco είναι προς τιμή του Αγίου Σεβαστιανού, του Αγίου Μάρκου και του Αγίου Ιωάννη, όλοι πολιούχοι της περιοχής.

Φεστιβάλ αδερφοσύνης-3

EPA/BASIT GILANI

Ανάγκες και εφευρετικότητα

Τρόπους να μαγειρέψουν αναζητούν στην περιοχή του Pakhtunkhawa στο Πακιστάν με την κυβέρνηση να μην προσφέρει ουσιαστική βοήθεια για τους κατοίκους. Με την ενέργεια να έχει γίνει παγκόσμιο πρόβλημα οι ευρηματικοί και ριψοκίνδυνοι κάτοικοι μεταφέρουν το φυσικό αέριο σε τεράστια μπαλόνια και άγνωστο πως, το χρησιμοποιούν για να μαγειρέψουν και να ζεσταθούν στο σπίτι τους.

Φεστιβάλ αδερφοσύνης-4

 EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Για τα εφήμερα

Εργαζόμενοι ετοιμάζουν και την πινακίδα του Dior στην εφήμερη κατασκευή στην πλατεία Concorde που θα φιλοξενήσει την επίδειξη μόδας του Βρετανού σχεδιαστή Kim Jones για τον οίκο, στην διάρκεια της εβδομάδας ανδρικής μόδας του Παρισιού.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή