Για την μόδα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η ενδέκατη διοργάνωση για τον θεσμό, που αυτή την φορά βρήκε φιλόξενη στέγη στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου της Βουδαπέστης, ένα ακόμη υπέροχο κτίριο από τα πολλά της πόλης. Στην φωτογραφία παρουσιάζονται δημιουργίες από την πολωνική κολεξιόν του οίκου Rad Duet στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Βουδαπέστης. EPA/Zoltan Balogh

Για την μόδα-1

EPA/Orlando Barria

Προς την ελευθερία

Το εικονιζόμενο φλαμίγκο ήταν μέρος ζωντανής διακόσμησης ξενοδοχείου, για να δίνει τοπικό χρώμα και να εντυπωσιάζει τους τουρίστες. Τώρα και με την βοήθεια των ξενοδόχων τα πουλιά θα φιλοξενηθούν στο εθνικό πάρκο Estero Balsa της Δομινικανής Δημοκρατίας, ότι πιο κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον για να περάσουν τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους.

Για την μόδα-2

AP Photo/Seth Wenig

Η απόδραση του Φλάκο

Κάποιος επιτέθηκε στο κλουβί του στο ζωολογικό κήπο του Central Park με αποτέλεσμα η Ευρασιατική κουκουβάγια με το όνομα Flaco να φύγει. Ομως δεν πήγε και πολύ μακριά και το το Central Park της Νέας Υόρκης απέκτησε μια νέα ατραξιόν με τους τουρίστες να φωτογραφίζουν σαν μανιακοί την κουκουβάγια πριν καταλήξει στο κλουβί της και πάλι.

Για την μόδα-3

REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Νέα τάση

Η ιδέα είναι παλιά, μάλιστα από την δεκαετία του 70. Τώρα όμως η εικονιζόμενη εφεύρεση έχει γίνει της μόδας και ξεπουλάει. Την καριέρα της ξεκίνησε ως υφασμάτινη καρέκλα, όμως πρόσφατα η χρήση της έγινε κάτι σαν φόρεμα. Το φοράς και κάθεσαι, βάζεις πάνω το τάμπλετ σου και δουλεύεις ή σύμφωνα με την εταιρία, όλος αυτός ο όγκος γύρω σου λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας απέναντι στο στρες! Πού γίνονται όλα αυτά; Στην Ιαπωνία. 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή