Με αίμα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φορούν λευκά και τα ρούχα και τα πρόσωπά τους είναι ποτισμένα με αίμα. Ετσι γιορτάζουν την Αποκριά στην Alsasua της βόρειας Ισπανίας, για το «monotxorro» το τοπικό καρναβάλι με την κεντρική φιγούρα που έρχεται όπως λένε από τα βάθη της ιστορίας. AP Photo/Alvaro Barrientos

Με αίμα-1

REUTERS/Khalil Ashawi

Σπασμένος καμβάς

Στα χαλάσματα της πόλης Jandaris στην Συρία ζωγραφίζουν οι καλλιτέχνες Aziz Asmar και Salam Hamed. Οτι άφησε ο σεισμός έγινε για εκείνους ένας καμβάς αισιοδοξίας για τους συμπατριώτες τους.

Με αίμα-2

AP Photo/Juan Karita

Σερπατίνες

Ντυμένοι με δύο κασκόλ με σερπατίνες οι οικοδεσπότες Nelson Chavezκαι Laura Vargas περιμένουν τους καλεσμένους τους στο Achocalla της Βολιβίας για να γιορτάσουν το τέλος της Αποκριάς μπολιασμένη με την τοπική παράδοση, την ευγνωμοσύνη δηλαδή στην μητέρα γη, την Pachamama.

Με αίμα-3

EPA/Mads Claus Rasmussen

Γκρίζο παντού

Περικυκλωμένο είναι το χωριουδάκι των 12 σπιτιών, το Hjolderup στην Δανία. Γύρω του η γη γκριζάρισε από τα φωτοβολταϊκά που υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη και την ενέργεια. Το πάρκο 300MW θα είναι μόλις ολοκληρωθεί, το μεγαλύτερο στην βόρεια Ευρώπη με έκταση 340 εκτάρια.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή