Βασιλικό spinning

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν δίστασαν να ανέβουν πάνω στα ποδήλατα για να δείξουν και τις αθλητικές τους ικανότητες αλλά και την συμμετοχή τους στα προγράμματα που παρακολουθούν και υποστηρίζουν. Μπορεί για πολλούς η παρουσία της πριγκίπισσας Κάθριν και του πρίγκιπα Γουίλιαμ να ήταν άλλη μια «ημέρα στην δουλειά» αλλά στο Port Talbot που βρέθηκαν, συνάντησαν τοπικές κοινότητες και έμαθαν πως η γυμναστική και η συμμετοχή σε αθλήματα αποτελεί μόνο βοήθεια για την ψυχική υγεία.Jacob King/Pool via REUTERS

Βασιλικό spinning-1

REUTERS/Monicah Mwangi

Πολύτιμο σανδαλόξυλο

Κάποιοι καίνε όπλα, άλλοι ναρκωτικά, τσιγάρα χωρίς δασμούς, και αλκοόλ στις μουσουλμανικές χώρες. Στην Κένυα η φωτιά στήθηκε με πολύτιμο και παράνομα υλοτομημένο σανδαλόξυλο, ένα πολύτιμο προϊόν για την φαρμακολογία αλλά και την αρωματοποιία που σχημάτιζε ένα τεράστιο ΝΟ.

Βασιλικό spinning-2

Friends of Big Bear Valley and Big Bear Eagle Nest Cam via AP

Γονείς θυσία

Είχαμε δημοσιεύσει την φωτογραφία από την φωλιά των δύο φαλακρών αετών στην λίμνη Big Bear στην Νότια Καλιφόρνια με αφορμή την γέννηση δυο αβγών από τους γονείς. Από την φωλιά η ομάδα Friends of Big Bear Valley μετέδιδε ζωντανά την εικόνα των γονιών που κρατούσαν ζεστά τα αβγά τους. Τώρα, και εν μέσω χιονιά, παρότι οι γονείς συνεχίζουν το καθήκον τους, τα νέα δεν είναι καλά. Σύμφωνα με την ομάδα, τα αβγά θα έπρεπε να έχουν εκκολαφθεί εδώ και δύο εβδομάδες και είναι πιθανόν να μην συμβεί ποτέ.

Βασιλικό spinning-3

REUTERS/Fatos Bytyci

Φιλιά με πολιτικές προεκτάσεις

Tην διάσημη σκηνή με το φιλί μεταξύ του Μπρέζνιεφ με τον Χόνεκερ, θέλησε να αποτυπώσει η Κοσοβάρα ζωγράφος Ermina Murati βάζοντας όμως στην θέση τους τον πρωθυπουργό του Κοσόβου Albin Kurti και τον Σέρβο ομόλογό του Aleksandar Vucic.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή