Φυλακή και πόλεμος

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να ορίζει στο ελάχιστο ούτε την ελευθερία του ούτε την μοίρα του, ένας βασιλιάς της ζούγκλας κοιτά τον φακό. Είναι ένα από τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία που κάποια από αυτά βρέθηκαν χωρίς φροντίδα καθώς οι ιδιοκτήτες τους έφυγαν εξαιτίας του πολέμου ή κάποια άλλα ήταν σε ζωολογικούς κήπους που βομβαρδίστηκαν. Η Natalia Popovaκαι ο UA Animals κατάφεραν να μεταφέρουν σε άλλες χώρες αρκετά από αυτά και κάποια σαν τον εικονιζόμενο βασιλιά να τα περιθάλψουν στο Chubynske της Ουκρανίας. AP Photo/Vadim Ghirda

Φυλακή και πόλεμος-1

Vianney Le Caer/Invision/AP

 

Μια μάσκα φτιαγμένη από γρανάζια φορά το μοντέλο της φωτογραφίας καθώς οι επιδείξεις μόδας συνεχίζονται στο Παρίσι, αυτή την φορά από τον οίκο Off -White.

Φυλακή και πόλεμος-2

EPA/FRANCK ROBICHON

Σύγχρονη παράδοση

Είναι από τους πιο παραδοσιακούς θεσμούς της Ιαπωνίας. Το θέατρο καμπούκι όμως αλλάζει και προσαρμόζεται στους νέους καιρούς ανεβάζοντας για πρώτη του φορά μια μεταφορά ενός διάσημου και ιδιαίτερα αγαπητού παγκοσμίως video game, το Final Fantasy.

Φυλακή και πόλεμος-3

REUTERS/Eric Gaillard

Κακά μαντάτα

Δεν μπορεί να προμηνύει τίποτα καλό. Ξερή η κοίτη του ποταμού Issole στην Γαλλία εν μέσω χειμώνα.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή