Χρυσόψαρα στον αέρα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φτιαγμένο περισσότερο να εντυπωσιάζει τον επισκέπτη παρά να το απολαμβάνουν τα χρυσόψαρα είναι φτιαγμένο το Art Aquarium Museum στην ακριβή συνοικία της Ginza στο Τόκιο. Ο φωτογραφικός φακός βρήκε την αφορμή εξαιτίας ενός διπλού γεγονότος, της Sakura, την ημέρα του χρυσόψαρου στην Ιαπωνία αλλά και μια αύξηση του τουρισμού στην χώρα του ανατέλλοντος ήλιου, αύξηση της τάξης του 8,3279 (οι Ιάπωνες ακριβολογούν) με αποτέλεσμα την χρονιά που πέρασε1.497,300 τουρίστες να επισκεφθούν την χώρα.EPA/KIMIMASA MAYAMA

Χρυσόψαρα στον αέρα-1

AP Photo/Vadim Ghirda

Η πριγκίπισσα στην άμμο

Το άγαλμα της πριγκίπισσας ή Αγίας Ολγας του Κιέβου ήταν από τα πρώτα που καλύφθηκαν με σακιά άμμου για να το προστατεύσουν από κάποιο βομβαρδισμό στην πόλη. Ο καιρός περνά, τα πλαστικά σακιά άνοιξαν και αυτός ο πόλεμος δεν λέει να τελειώσει.

Χρυσόψαρα στον αέρα-2

Alf Simensen/NTB/via REUTERS

H Γκρέτα διαδηλώνει εναντίον

Ισως δεν την διακρίνετε. Η Γκρέτα Τουνμπεργκ είναι μια από τους πολλούς που διαδηλώνουν εναντίον (ναι εναντίον!) της δημιουργίας ενός αιολικού πάρκου στο Οσλο.Ο λόγος απλός, καθώς το πάρκο έχει σχεδιαστεί να δημιουργηθεί σε γη ιθαγενών της περιοχής και στην περίπτωση αυτή όπως δήλωσε και η ίδια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των ιθαγενών πρέπει να συμβαδίζουν και όχι να βρίσκονται απέναντι στην πράσινη ενέργεια και την σωτηρία του πλανήτη.

Χρυσόψαρα στον αέρα-3

REUTERS/Sarah Silbiger

Συνέδριο κακογουστιάς

Μέχρι το Σάββατο 4 Μαρτίου θα διαρκέσει το Συνέδριο Συντηρητικής Πολικής Δράσης (CPAC) στο Μέριλαντ. Οι συμμετέχοντες μπορούν μεταξύ άλλων να φωτογραφηθούν στο αντίγραφο του οβάλ γραφείου ή να ψωνίσουν αναμνηστικές γόβες με στρας και το όνομα του Τραμπ πάνω τους ή τσαντάκια σε σχήμα όπλου. REUTERS/Sarah Silbiger

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή