Εορτασμός με θηλιά

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στο Αφγανιστάν. Οχι με διαδηλώσεις, ούτε με διακηρύξεις για ποσοστώσεις και συμμετοχή των γυναικών στα κοινά, ούτε καν με συζητήσεις για το μέλλον της ισότητας στην χώρα των Ταλιμπάν, αλλά με ένα ομαδικό γάμο στην Καμπούλ. AP Photo/Ebrahim Noroozi

Εορτασμός με θηλιά-1

AP Photo/Alexei Alexandrov

Με άνθη

Είθισται η Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών να συνοδεύεται από άνθη. Τέτοια δημιουργεί ο σιδεράς Viktor Mikhalev στο Ντονέτσκ, από σφαίρες και οβίδες κόβει τα φύλλα τους με τα ταλαιπωρημένα του χέρια και μετά τα οξυγονοκολλεί για να φτιάξει μπουκέτα ολόκληρα.

Εορτασμός με θηλιά-2

AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Από υπόδικος, ζωγράφος

Μόλις άνοιξε για το κοινό η έκθεση στην Μόσχα με τα ζωγραφικά έργα του Victor Bout. Αν το όνομα σας είναι άγνωστο, είναι ίσως γιατί δεν πρέπει να τον ψάξετε ανάμεσα στους ζωγράφους αλλά στους έμπορους ναρκωτικών. Με αυτή του την ιδιότητα είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση στις ΗΠΑ και τελικά επέστρεψε στην Ρωσία με την συμφωνία ανταλλαγής που έγινε έτσι ώστε ηΑμερικανίδα μπασκετμπολίστρια Brittney Griner καταδικασμένη για ναρκωτικά, να γυρίσει στο σπίτι της.

Εορτασμός με θηλιά-3

AP Photo/Damian Dovarganes

Νέα τάση

Το εικονιζόμενο μπαρ Seven Grand στο Λος Αντζελες δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Ναι, όσοι πηγαίνουν σε αυτό έχουν ένα σκοπό να πιούν, αλλά πηγαίνουν την κατανάλωση αλκοόλ και συγκεκριμένα ουίσκι σε διαφορετικό επίπεδο, καθώς το εικονιζόμενο μπαρ αλλά και άλλα αντίστοιχα είναι εξειδικευμένα σε σπάνιες και παλαιωμένες ετικέτες.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή