Η μητέρα πατρίδα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρότι το άγαλμα-σύμβολο της Ουκρανίας και του Κιέβου δεσπόζει στον ουρανό, πιο ψηλό από τα μοντέρνα κτίρια,κρατώντας το τεράστιο σπαθί και την ασπίδα του, δεν ήταν ικανό να αποτρέψει μια ακόμη πυραυλική επίθεση στην πόλη που σκοτείνιασε τον ουρανό της από τους καπνούς, μετρώντας μια ακόμη ημέρα πολέμου στην χώρα. REUTERS/Stringer

Η μητέρα πατρίδα-1

REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Οι μαλλιαροί κηπουροί της Πομπηίας

Ολα πρέπει να γίνουν χωρίς ζημιές και με την απόλυτη φροντίδα στο περιβάλλον. Ο λόγος για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας, που το γρασίδι που φύτρωσε από τις βροχές του χειμώνα πρέπει να κοπεί και να περιοριστεί. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα κοπάδι προβατάκια που θα κάνουν αυτό που πρέπει χωρίς την παραμικρή φθορά στον χώρο και επιβάρυνση στο περιβάλλον;

Η μητέρα πατρίδα-2

EPA/JEROME FAVRE

Φωτογραφικό θέμα

Ανθη και καλλονές, ένας άψογος συνδυασμός και θελκτικό θέμα για τους ερασιτέχνες φωτογράφους που έτρεξαν να απαθανατίσουν το γεγονός της έναρξης της ανθοκομικής έκθεσης στο Χονγκ Κονγκ.

Η μητέρα πατρίδα-3

REUTERS/Janis Laizans

Κατάσχεση λόγω αλκοόλ

Ο εικονιζόμενος Reinis Poznaks είναι ο ιδρυτής της μη κυβερνητικής οργάνωσης Twitter Convoy. O Reinis παίρνει τα κατασχεμένα αυτοκίνητα των μεθυσμένων οδηγών στην Λετονία τα φορτώνει σε φορτηγό και τα χαρίζει σε ανθρώπους που τα χρειάζονται στην Ουκρανία.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή