Κορίτσια της φύσης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 2.500 φυλές και εθνοτικές ομάδες έχει η Ινδία και είναι γνωστές ως λάτρεις της φύσης που αρχικά ζούσαν στο δάσος. Σε αυτές τις φυλές είναι αφιερωμένο το «Το φεστιβάλ Τέχνης» που διοργανώθηκε από το τμήμα πολιτισμού της κυβέρνησης της Καρνατάκα στο Μπανγκαλόρ όπου εκπρόσωποι διαφόρων φυλών (όπως τα κορίτσια της φωτογραφίας)έδειξαν τις φορεσιές, το μακιγιάζ, τους χορούς τους. Ολα εμπνευσμένα από την ζωή και το περιβάλλον τους να μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. EPA/JAGADEESH NV

Κορίτσια της φύσης-1

EPA/MYKOLA TYS

Επέτειος του εθνικού ύμνου

Με μια τεράστια σημαία και με πλήθος κόσμου γιορτάστηκε η επέτειος εν μέσω πολέμου της πρώτης φοράς που ψάλθηκε ο εθνικός ύμνος της Ουκρανίας σαν σήμερα πριν από 158 χρόνια.

Κορίτσια της φύσης-2
EPA/WU HAO

Ανοιξη

Ολη η Ασία αρχίζει να στολίζεται με ροζ άνθη. Δεν είναι οι κερασιές της Ιαπωνίας, είναι όμως οι ροδακινιές του Πεκίνου που τα πανάλαφρα πέταλαμε κάθε ροπή του αέραστολίζουν την πόλη σε ροδαλές αποχρώσεις.

Κορίτσια της φύσης-3

REUTERS/Molly Darlington

Τσοπάνηδες στην σειρά

Μια ακόμη ημέρα για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις σκύλων στην Ευρώπη, το Cruftsστην Βρετανία και ήταν η σειρά των εγγλέζικων τσοπανόσκυλων να αξιολογηθούν από τους κριτές.

Κορίτσια της φύσης-4

REUTERS/Benoit Tessier

Τα αρώματα του Παρισιού

Βουνό τα σκουπίδια στο Παρίσι καθώς οι υπάλληλοι καθαριότητας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στην πρόταση αύξησης κατά δύο έτη του ορίου ηλικίας στην Γαλλία.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή