Από ψηλά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η στιγμή που γίνεται το φεστιβάλ στην πόλη με αφορμή τις εκπτώσεις. Ετσι οι έμποροι αλλά και οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ στην Σεούλ αποφάσισαν να ζωγραφίσουν έναν από τους κεντρικότερους και εμπορικότερους δρόμους της πόλης τον Myeongdongκάνοντάς τον εξαιρετικά εντυπωσιακό από ψηλά.EPA/YONHAP

Από ψηλά-1

AP Photo/Vincent Thian

Γιορτή

Εχει 60 μέτρα μήκος και 12 μέτρα πλάτος. Ενα thangka ξεδιπλώνεται με αφορμή την γιορτή του Βούδα στο Ipoh της Μαλαισίας. Τα πολύτιμα thangka, φτιαγμένα συνήθως από μετάξι, φυλάσσονται τυλιγμένα σε ξηρά μέρη αποθήκευσης και ξεδιπλώνουν την ομορφιά τους σπάνια και μόνο σε ημέρες γιορτής και προσευχής, όπως αυτή.

Από ψηλά-2

AP Photo/Michael Probst

Κατακίτρινα τοπία

Αυτοκινητόδρομοι αλλά και γραμμές του μετρό συνδυάζονται με κατακίτρινα λιβάδια σπαρμένα και ανθισμένα με ελαιοκράμβη στα περίχωρα της Φρανκφούρτης.

Από ψηλά-3

REUTERS/Michel Braunstein

Συνεχίζουν

Δεν σταματούν να διαδηλώνουν και στο Ισραήλ και παραμένουν μαχητικοί απέναντι στις αλλαγές που θέλει να επιβάλει στην Δικαιοσύνη η κυβέρνηση Νετανιάχου. Ετσι στην Dimona διαδηλώνουν μπροστά από την εικαστική εγκατάσταση «Ημέρα της Ισότητας» αγνώστου καλλιτέχνη.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή