Ψεκασματάκι;

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προοπτική του τεράστιου τραπεζιού που μπορούσε να έχει την απομόνωσή του σε αυτή την περίπτωση δεν ίσχυε. Αλλά από ότι φαίνεται ο πρόεδρος Πούτιν ήταν εξοπλισμένος με τα απολυμαντικά του που προσέφερε και σε άλλους, όπως ο πρόεδρος της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν που βρέθηκε στην Μόσχα μαζί με άλλους αρχηγούς για να γιορτάσει την ημέρα της νίκης της Σοβιετικής Ενωσης.Sputnik/Vladimir Smirnov/Pool via REUTERS

Ψεκασματάκι;-1

AP Photo/Petr David Josek

Ματωμένη διαμαρτυρία

Την ίδια στιγμή η Julie Levkova έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας στην Πράγα έκανε το μπάνιο της σε ψεύτικο αίμα για να υπενθυμίσει μια πολύ σημαντική στιγμή για την Ρωσία τον πόλεμο που συνεχίζεται στην Ουκρανία.

Ψεκασματάκι;-2

REUTERS/Eduardo Munoz

Κατάκοπη στα μετάξια

Η Halle ένα Cavalier King Charles Spaniel, μπορεί επιτέλους να ξεκουραστεί στις δάφνες της καθώς κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην ράτσα της στην διάσημη έκθεση σκύλωνWestminster Kennel Club της Νέας Υόρκης που μετρά 147 διοργανώσεις.

Ψεκασματάκι;-3

REUTERS/Kim Hong-Ji

Κουρέματα και γέλια

Τα παιδικά μαλλιά τους αποχωρίστηκαν τα μικρά στην Σεούλ κάνοντας πλάκα ο ένας με το γυμνό κεφάλι του άλλου. Παρουσία των μαμάδων ξύρισαν οι μοναχοί τα κεφάλια τους με αφορμή την γιορτή Vesak, τα γενέθλια του Βούδα δηλαδή, όπου τα μικρά παιδιά θα παραμείνουν στην μονή για τρεις εβδομάδες.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή