Διαμαρτυρία στην Φοντάνα ντι Τρέβι

Διαμαρτυρία στην Φοντάνα ντι Τρέβι

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ωραιότερο από τα πολλά ωραία συντριβάνια της Ρώμης επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι ακτιβιστές της «Τελευταίας γενιάς». Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών που κόστισαν σε ανθρώπινες ζωές, καταστρέφοντας σπίτια και υποδομές, οι ακτιβιστές έριξαν μαύρη μπογιά (φυτική) στο πανέμορφο σιντριβάνι με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα και να τους βγάζουν σηκωτούς και μουσκεμένους έξω, κάτω από το βλέμμα και τις κάμερες των τουριστών. EPA/GIULIA MARRAZZO

Διαμαρτυρία στην Φοντάνα ντι Τρέβι-1

REUTERS/Timm Reichert

Η μεταφορά

Είναι μια ακόμη δύσκολη αποστολή για το υποβρύχιο U-17. Το 48 μέτρων μακρύ και 500 τόνων βάρους σκάφος που υπηρέτησε το γερμανικό ναυτικό, έχει πάρει τον δρόμο για να εκτεθεί στο Μουσείο του Speyer, ένα ταξίδι τεράστια δημοσιότητα, δική του ιστοσελίδα που δημοσιεύει καθημερινά νέα,και φυσικά δωρεές από πολίτες.

Διαμαρτυρία στην Φοντάνα ντι Τρέβι-2

REUTERS/Vincent West

Βαρύ άθλημα

Ενα νέο ρεκόρ έκανε η εικονιζόμενη Lucia Orbe από την χώρα των Βάσκων στους τοπικούς αγώνες στο Abadino της Ισπανίας. Κατάφερε για πρώτη φορά να σηκώνει μια σφαίρα 100 κιλών.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή