Μια Ευρώπη που ενώνει

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέσμες λέιζερ, θέατρο και χορός. Ολα μαζί για μια παράσταση που μιλά για την γέννηση της Ευρώπης και τις σχέσεις των ανθρώπων και ανεβαίνει σήμερα στο Κέντρο Σύγχρονης Δημιουργίας της Μαδρίτης Matadero, από τους Sharon Fridman και Luis Luque.EPA/Javier Lizon

Μια Ευρώπη που ενώνει-1

REUTERS/Dinuka Liyanawatte

Ηλιοβασίλεμα στην Σρι Λάνκα

Φορτωμένο το ποδήλατο με καλούδια. Πλαστικά με εντυπωσιακά χρώματα και γεμάτα αέρα για να τραβήξουν εύκολα την λαχτάρα των παιδιών. Στις οικογένειες που κάνουν βόλτες κοντά στην δύση του ηλίου ποντάρει ο πλανόδιος πωλητής για τον επιούσιο, με τα παιδιά να ζητούν και οι γονείς να ενδίδουν στο εφήμερο παιχνίδι.

Μια Ευρώπη που ενώνει-2

Queen Rania Media Office/Handout via REUTERS

Βασιλικά γλέντια

Μόλις πάντρεψαν την κόρη τους οι βασιλείς της Ιορδανίας και ακολουθεί ο μεγάλος γιος τους. Ετσι η Βασίλισσα Ράνια μόλις ξεκίνησε τις εκδηλώσεις (μεταξύ κυριών) για τον γάμο που θα γίνει την πρώτη του Ιούνη στο Αμάν, έχοντας στο πλάι της την μέλλουσα νύφη της Rajwa Al Saif, κόρη Σαουδάραβα επιχειρηματία.

Μια Ευρώπη που ενώνει-3

REUTERS/Gonzalo Fuentes

Με σκοπό τις εντυπώσεις

Το ένα μετά το άλλο παρελαύνουν τα μοντέλα στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών. Οχι, καμία σχέση με τον κινηματογράφο δεν έχουν. Είναι όμως η ιδανική συνθήκη να προωθηθούν καριέρες αλλά και να διαφημιστούν προϊόντα πολυτελείας, όπως φυσικά πανάκριβα κοσμήματα που πλασάρονται στις καλύτερες βιτρίνες (τον λαιμό καλλονών που θα φωτογραφηθούν και η εικόνα τους θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο). Ολα καλά και άγια. Τον καημένο (τους καημένους μάλλον) που θα κάθεται πίσω από την εικονιζόμενη κυρία στην προβολή γιατί δεν τον σκέφτηκε κανείς;

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή