Πιπεριές διαστήματος

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σπάνια ονομασία προέλευσης είναι οι πιπεριές της φωτογραφίας. Οι αστροναύτες (από αριστερά)Mark Vande Hei, Shane Kimbrough, Akihiko Hoshide και Megan McArthur, ποζάρουν χαμογελαστοί με την πρώτη σοδειά τους στο εργαστήριο Plant Habitat-04 και στο πλαίσιο της Nasa, Deep Space Food Challenge. H Nasa έχει σκοπό όχι μόνο να εμπλουτίσει το φαγητό των αστροναυτών για όσο χρόνο βρίσκονται στο διάστημα αλλά στοχεύει και πιο μακριά, σε αποστολές όπως η κατοίκιση της Σελήνης ή ένα ταξίδι στο Αρη ή ποιός ξέρει ακόμη πιο μακριά. NASA/Handout via REUTERS

Πιπεριές διαστήματος-1

AP Photo/Darron Cummings

Το προσκύνημα

Με ένα φιλί στα τούβλα της πίστας κάθε νικητής ευγνωμονεί το Indianapolis 500 για το δάφνινο στεφάνι που φοράει. Από αριστερά οι Roger Penske, Josef Newgarden, Ashley Newgarden και Tim Cindric τηρούν την παράδοση όλων των νικητών αγώνων στην σημαντικότερη πίστα των ΗΠΑ.

Πιπεριές διαστήματος-2

AP Photo/Kin Cheung

Παράδοση

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Gloucestershire της Βρετανίας τα στραμπουλήγματα και τα σπασίματα κορυφώνονται. Αιτία, η παράδοση του κυνηγιού ενός κεφαλιού τυριού από τον σχεδόν κατακόρυφο αλλά καλυμμένο με γρασίδι λόφο που διεξάγεται τα τελευταία 200 χρόνια.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή