Απορημένη στο κατακόκκινο κουτί της η επτά ετών ουρακοτάνγκος ετοιμάζεται να πετάξει για την Ινδονησία. Η Shizukaκαι άλλοι δύο του είδους της υπήρξαν προϊόν λαθρεμπορίου και βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη. Η επιστροφή τους επιβεβλημένη, όχι μόνο για την ενίσχυση της καλής σχέσης των δύο χωρών αλλά και εξαιτίας του Διεθνούς Οργανισμού για την Προστασία της Αγριας Ζωής (CITES) που το επιβάλει.
Γιόγκα που σε κάνει να χαμογελάς
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της, μια από αυτές μόλις ξεκίνησε στο Παρίσι. Σε αυτή εκτός από διατάσεις και αναπνοές ο/η ιδιοκτήτης του στούντιο προσφέρει την συντροφιά και από ένα μάτσο κουτάβια γκόλντερ ριτρίβερ να τριγυρνούν ανάμεσα στους ασκούμενους και να παίζουν μαζί τους.
Γυμνασιόπαιδα με τα πρόβατά τους.
Το Γυμνάσιο Woodchurch δημιούργησε μια φάρμα πριν από 13 χρόνια με σκοπό να φέρει τους μαθητές του σε επαφή όχι μόνο με την φύση αλλά να καταφέρουν οι νεαροί μαθητές του να αποκτήσουν κάποιες δεξιότητες με τα ζώα. Το πείραμα του σχολείου έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς αυτό που έχουν αποκτήσει οι περισσότεροι μαθητές που φροντίζουν τα πρόβατα, κριάρια, αλπακά, γουρούνια και κότες της φάρμας, είναι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ιδιαίτερα όταν συνοδεύουν τα ζώα τους στα τοπικά πανηγύρια και κερδίζουν μετάλλια γι’ αυτά.
Ιπτάμενα ελάφια
Οχι δεν ξέμεινε το έλκηθρο του Αι Βασίλη. Οι υπεύθυνοι της άγριας ζωής στην Γιούτα, αιχμαλώτισαν τρία ελάφια τους έδεσαν τα μάτια και τα μετέφεραν με ελικόπτερο καθώς ο σκοπός τους είναι να τοποθετήσουν GPS στα ζώα για να μάθουν περισσότερα για την μετανάστευσή του κοπαδιού τους που αριθμεί 1.200 μέλη.