The Color Run: Ο «μαραθώνιος» του χρώματος

The Color Run: Ο «μαραθώνιος» του χρώματος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Iδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 ως καμπάνια για την υγεία, την ευτυχία και την προσφορά. Εχει ως στόχο να φέρει την κοινότητα κοντά και να την ωθήσει να συμμετέχει στον «πιο χαρούμενο μαραθώνιο 5 χιλιομέτρων στον πλανήτη».

Πώς λειτουργεί η εκδήλωση

Οι «Χρωματο-δρομείς» μπουγελώνονται με χρώματα ανά 5 χιλιόμετρα αποδεικνύοντας ότι λιγότερη σημασία έχουν τα μίλια που διανύουν, καθώς περισσότερο για αυτούς μετράει η διαδρομή.

Με μόνο δύο κανόνες η ιδέα είναι εύκολο να ακολουθήσει :Ολοι οι συμμετέχοντες φορούν λευκά ρούχα στη γραμμή εκκίνησης. Πρέπει, όμως, να τερματίσουν γεμάτοι χρώματα.

Η διασκέδαση συνεχίζεται, αφού οι «Χρωματο-δρομείς» ολοκληρώσουν τον αγώνα, με ένα αξέχαστο Φεστιβάλ Τερματισμού. Μουσική, χορός και για ακόμη μια φορά πολύ χρώμα.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να προωθήσει την χαρά μέσα από τον αθλητισμό, αλλά και ως μη κερδοσκοπική εταιρεία οργάνωσης αγαπά να συνεργάζεται με φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η αξία του να μπορείς να προσφέρεις είναι ανεκτίμητη και το Color Run έχει δωρίσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή