ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

The Color Run: Ο «μαραθώνιος» του χρώματος

_1
color-run-in
color-run-in_1
color-run-in_2
france-color
france-color_1
_2
color-run-in_3
_3

Iδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 ως καμπάνια για την υγεία, την ευτυχία και την προσφορά. Εχει ως στόχο να φέρει την κοινότητα κοντά και να την ωθήσει να συμμετέχει στον «πιο χαρούμενο μαραθώνιο 5 χιλιομέτρων στον πλανήτη».

Πώς λειτουργεί η εκδήλωση

Οι «Χρωματο-δρομείς» μπουγελώνονται με χρώματα ανά 5 χιλιόμετρα αποδεικνύοντας ότι λιγότερη σημασία έχουν τα μίλια που διανύουν, καθώς περισσότερο για αυτούς μετράει η διαδρομή.

Με μόνο δύο κανόνες η ιδέα είναι εύκολο να ακολουθήσει :Ολοι οι συμμετέχοντες φορούν λευκά ρούχα στη γραμμή εκκίνησης. Πρέπει, όμως, να τερματίσουν γεμάτοι χρώματα.

Η διασκέδαση συνεχίζεται, αφού οι «Χρωματο-δρομείς» ολοκληρώσουν τον αγώνα, με ένα αξέχαστο Φεστιβάλ Τερματισμού. Μουσική, χορός και για ακόμη μια φορά πολύ χρώμα.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να προωθήσει την χαρά μέσα από τον αθλητισμό, αλλά και ως μη κερδοσκοπική εταιρεία οργάνωσης αγαπά να συνεργάζεται με φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η αξία του να μπορείς να προσφέρεις είναι ανεκτίμητη και το Color Run έχει δωρίσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό.