«Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Αργος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικροί και μεγάλοι έλαβαν μέρος στην μεγάλη αθλητική γιορτή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Αργους και στο πλαίσιο της 18η Αθλητικής Ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι – Aννα Πολλάτου», προς τιμήν της Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής που έχασε πρόσφατα της ζωής σε τροχαίο δυστύχημα.

Το πρόγραμμα γνωρίζει μεγάλη αποδοχή και ενθαρρύνει χιλιάδες μαθητές υπέρ του Αθλητισμού μέσω της ευγενούς άμιλλας, του «Φιλάθλου Πνεύματος» και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής.

Η ομάδα που απαρτίζει το εκπαιδευτικό – αθλητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, ομοσπονδιακούς προπονητές, στελέχη Ολυμπιακής Παιδείας, στελέχη ανάπτυξης, οι οποίοι έχουν ως βασικό στόχο να διδάσκουν τις αξίες του Ολυμπισμού στα παιδιά μέσα από τον πιο παραστατικό τρόπο, τα Ολυμπιακά αγωνίσματα.

Mαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες του Αργους και του Ναυπλίου συναντήθηκαν με την ομάδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και συμμετείχαν σε αρκετά Ολυμπιακά αθλήματα.  Ξιφασκία, τοξοβολία, ρυθμική γυμναστική, άρση Βαρών, Στίβο, Ιστιοπλοΐα, Χειροσφαίριση, Cheerleading κ.α.

Το παρών στην διοργάνωση έδωσαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Ανδριανός και ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή